Hospice Lotus

Bij Zandhove bevindt zich de High Care hospice ‘Lotus’ met een aparte ingang, prachtig en rustig in het groen gelegen. Het hospice biedt plaats aan zes gasten en kent een kleinschalige opzet, waarbij elke gast een eigen kamer krijgt. Tevens kan gebruik worden gemaakt van een logeerkamer. Er wordt onderdak en zorg geboden aan mensen in de laatste fase van hun leven. In het hospice kunnen mensen terecht die niet thuis willen of kunnen blijven. Uiteraard zijn naasten ook welkom.

 

lotus1Er wordt 24-uur per dag zorg geboden door een specialistisch team van artsen, verpleegkundigen, verzorgenden en vrijwilligers. Wij kennen dan ook geen beperkingen op het gebied van verpleegtechnisch handelen. Ook is het mogelijk om medewerkers op meerdere vakgebieden bij de zorg te betrekken, zoals de psycholoog, de fysiotherapeut, de muziektherapeut, etc.

 

Uiteraard kan gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten die bij Zandhove aanwezig zijn. Uitgangspunt is een warme en persoonlijke plek. Daarnaast is het Hospice is gemakkelijk bereikbaar met de bushalte praktisch voor de deur, klik hier.

 

hiedownload hierr onze folder

 

 

Wilt u meer weten over ‘Lotus’, dan kan dit via ons Cliënten Contact Centrum.

 

Beschikbaarheid

Momenteel hebben wij geen plaats(en) beschikbaar.lotus2