Locatie Zandhove te Zwolle

Hollewandsweg 17

8014 BE Zwolle

038 – 468 76 00

038 – 465 53 21

 

Routebeschrijvingen

Google maps (Auto en te voet)

Reiswijzer (Openbaar vervoer)

 

De Locatie

Bekijk de rondleiding voor een impressie van de locatie en omgeving.

 

ZorgkaartNederland
Bekijk op ZorgkaartNederland de waardering voor Zandhove.

Wonen in Zandhove

Zandhove bevindt zich in een parkachtige omgeving op landgoed Zandhove, het uiterste puntje van Zwolle-Zuid met een rijke historie. De locatie is goed te bereiken met de auto met voldoende parkeergelegenheid. Tevens bevinden winkels, horeca, en het openbaar vervoer zich op loopafstand. Van zelfstandig wonen in een zorgwoning (=huurappartement) met zorg en diensten binnen handbereik tot kleinschalig beschermd wonen in een groepswoning/verpleegunit (= voorheen bekend als verpleeghuiszorg).

 

Zelfstandig wonen in een zorgwoning
Bij Zandhove is het mogelijk om zelfstandig te wonen met zorg en diensten dichtbij. U huurt een luxe appartement en neemt naar uw behoefte eenvoudige tot complexe zorg en servicediensten af bij Zorgspectrum Het Zand.

 

Kleinschalig beschermd wonen

In kleinschalige woongroepen met een huiselijke sfeer wordt intensieve zorg verleend aan specifieke doelgroepen. U als cliënt heeft een eigen kamer/appartement waar u zich terug kan trekken. De activiteiten vinden plaats in de huiskamer. Ook wordt gezamelijk gegeten en/of gekookt in de huiskamer.

 

Zorg- en dienstverleningsaanbod

Op onze website onder zorgmogelijkheden en diensten leest u wat Zorgspectrum Het Zand te bieden heeft en uiteraard kunt u tercht bij ons Cliënten Contact Centrum.

 

Revalidatie

Binnen Zandhove bevindt zich een revalidatie- en reactiveringsafdeling, die is gespecialiseerd in revalidatie op neurologisch gebied.

Hospice

In de High Care Hospice Lotus op locatie Zandhove is plaats voor 6 gasten.

Polikliniek

De polikliniek is niet alleen voor onze cliënten, maar ook ouderen/chronisch zieken uit de regio zijn van harte welkom! Voor meer informatie over de Polikliniek, klik hier.

Gouden Keurmerk

Zandhove ontving in maart 2005 als eerste verpleeghuis in Nederland het Bronzen Keurmerk van Achmea zorg. Een keurmerk voor kwalitatief goede zorg. In 2010 is heeft Zandhove het Gouden Keurmerk van Prezo (een kwaliteitskeurmerk) ontvangen. In 2013 is Zandhove opnieuw ge-auditeerd en wederom voor dit Gouden Keurmerk voorgedragen. Dit betreft een keurmerk voor de zorg die wordt geboden binnen de zorglocatie en in de huurappartementen.