Locatie Het Weijtendaal te Wijhe

Slotpark 1

8131 DW Wijhe

0570 – 52 88 00

 0570 – 52 40 14

 

Routebeschrijvingen

Google maps (Auto en te voet)

Reiswijzer (Openbaar vervoer)

 

De Locatie

Bekijk de rondleiding voor een impressie van de locatie en omgeving.

 

ZorgkaartNederland
Bekijk op ZorgkaartNederland de waardering voor Het Weijtendaal.

Wonen in Het Weijtendaal

Het Weijtendaal bevindt zich in een parkachtige omgeving in het centrum van Wijhe. De locatie is goed te bereiken met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Tevens bevinden de winkels, horeca en het openbaar vervoer zich op loopafstand. Van zelfstandig wonen in een zorgwoning (=huurappartement) met zorg en diensten binnen handbereik tot kleinschalig beschermd wonen in een groepswoning/verpleegunit (= voorheen bekend als verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg).

 

Zelfstandig wonen in een zorgwoning

Bij Het Weijtendaal is het mogelijk om zelfstandig te wonen met zorg en servicediensten dichtbij. U huurt of koopt een appartement en neemt naar uw behoefte eenvoudige tot complexe zorg en servicediensten af bij Zorgspectrum Het Zand.

 

Kleinschalig beschermd wonen

In kleinschalige woongroepen met een huiselijke sfeer wordt intensieve zorg verleend. U als cliënt heeft een eigen kamer/appartement waar u zich terug kan trekken. De activiteiten vinden plaats in de huiskamer. Ook wordt gezamelijk gegeten en/of gekookt in de huiskamer.

 

Hotel:

Het is bij Het Weijtendaal mogelijk om tijdelijk te verblijven in verband met herstel na een ziekenhuisopname of wanneer de mantelzorg die u thuis heeft “tijdelijk” uitvalt. Dit is onze hotel mogelijkheid en een indicatie is niet nodig. Indien u beschikt over een indicatie voor zorg/welzijn, dan kan dit door ons worden verzorgd.

 

Logeren:

Ook bestaat de mogelijkheid om bij ons te logeren. Het kan zijn dat u ver weg woont en een bezoek aan uw naaste wilt combineren met een overnachting.

 

Informeer naar de mogelijkheden van wonen, zorg- en dienstverlening bij ons Cliënten Contact Centrum.

Zorg- en dienstverleningsaanbod

Op onze website onder zorgmogelijkheden en diensten leest u wat Zorgspectrum Het Zand te bieden heeft en uiteraard kunt u tercht bij ons Cliënten Contact Centrum.

Gouden Keurmerk

In 2010 heeft Het Weijtendaal het Gouden Keurmerk van Prezo (een kwaliteitskeurmerk) ontvangen. In 2013 is Het Weijtendaal opnieuw ge-auditeerd en

is de zorgverlening binnen de zorglocatie opnieuw voor dit Gouden Keurmerk voorgedragen. De geleverde zorg in de huur- en koopappartementen is voorgedragen voor het Zilveren Keurmerk.

Daarnaast is in 2008 Het Weijtendaal benoemd tot ”Beste verzorgingshuis van Overijssel”.